VOEL JE THUIS IN JE TUIN,
GENIET EN LAAT ONS HET WERK DOEN!

OVER ONS

Wij zijn Peter en Herriët Walstra.

Peter heeft in de 25 jaar dat hij werkzaam is als hovenier een enorme kennis opgebouwd van alles rond en in de tuin. Herriët vult dit aan door alle administratie en communicatie met de klanten te onderhouden. U zult haar ook regelmatig op een de klus ontmoeten.

Verder hebben zij samen 4 kinderen en wonen ze in Andijk.

Met 3 werknemers in ons bedrijf gaan we voor het beste resultaat. Nieuwsgierig naar ons en ons bedrijf of wilt u een afspraak maken?

Dat kan via de contactpagina.

Peter en Herriet Walstra

ANDEREN GINGEN U VOOR:

Normaal geef ik niet zo snel een referentie en al helemaal geen 10 maar voor Walstra Tuin en Onderhoud maak ik graag een uitzondering. In verhouding tot andere offertes waren Walstra tuin en Onderhoud ver uit de meest aantrekkelijkste en ze hebben ook nog eens super goed werk geleverd. Peter is heel relaxt en erg flexibel. Ik ben een tevreden klant en zou Walstra Tuin en Onderhoud absoluut aanraden.
Ik kan niet wachten om van mijn mooie terrasjes te gaan genieten!
Bedankt Peter!

 

Shirley

 

De uitvoering van het aanleggen van het kunstgras bleek lastiger dan op voorhand gedacht. We hebben kunstgras hergebruikt, maar het was beschikbaar in onhandelbare grote rollen, en niet alles was recht afgesneden... dus daar moest nog een hoop aan gebeuren. Voor Peter en z'n mannen een hele klus, maar het ligt er strak in en wordt inmiddels volop gebruikt. Een mooi project!

 

Albert Smand

De schutting is erg mooi geworden. Nog best een lastige klus, omdat hij tegen een bestaande (scheve) erfafscheiding moest worden geplaatst.

Peter en Erno hebben 'm keurig netjes afgewerkt. De planken in de hoek zijn netjes in verstek gezaagd zodat het esthetisch er goed uit ziet. Kost een hoop tijd, maar dan heb je ook wat. De buitenlampen maken het geheel netjes af.

Kortom, op naar de volgende klus met Peter en Erno.

Tevreden klant