Uw STRAATWERK weer als NIEUW

ALLES ALS NIEUW

STRAATWERK REINIGEN

Is uw straatwerk in de loop van de jaren groen en vies geworden en zit het vol met onkruid? Wij kunnen alles er weer als nieuw uit laten zien met behulp van onze geavanceerde stoomreiniger. Doordat de temperatuur van het water kokend heet is, verdwijnt elk vuiltje als sneeuw voor de zon.

De combinatie van een hogedrukspuit met kokend water zorgt ervoor dat groene en zwarte aanslag verdwijnt en uw straatwerk er weer nieuw uit komt zien.

Het onkruid zullen we stomen door het zachtjes met kokend water te besproeien. Hierdoor raken de cellen en de wortels van het onkruid beschadigd, waardoor het binnen enkele dagen afsterft en het makkelijk te verwijderen is. Voorlopig komt het onkruid ook niet terug!

Enthousiast? Vraag direct een vrijblijvend offerte aan!

VOORDELEN STOOMREINIGEN

• Groene en zwarte aanslag verdwijnt
• Straatwerk wordt weer als nieuw
• Onkruid gaat dood

STRAATWERK VOEGEN

Na het straatwerk reinigen kan het zijn dat de voegen leeg zijn geraakt. In overleg kunnen wij de voegen weer opnieuw invegen, waardoor alles er nog mooier uit ziet en het onkruid nog langer wegblijft.

OPTIONEEL

TUINONDERHOUD

Als uw straatwerk netjes is geworden, is het natuurlijk fijn als ook de rest van de tuin er weer even tegenaan kan. Naast het straatwerk reinigen, kunnen wij ook uw tuin een onderhoudsbeurt geven door te snoeien en onkruid te verwijderen uit de plantenborders.

Lees meer >

Straatwerk reinigen apparaat

De stoomreiniger

Dit is het apparaat waar het allemaal mee gebeurt. Het water wordt opgewarmd met behulp van diesel en de rest van de stoomreiniger werkt op stroom.

Let op - In uw tuin moet dus een water en een stroomvoorziening zijn!

MAAK EEN AFSPRAAK

Enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zie het verschil:

ANDEREN GINGEN U VOOR:

Onderhouds vriendelijke tuin

Wou wouden de tuin totaal op de schop voor een onderhouds vriendelijke oplossing we hebben hiervoor Walstra tuin en onderhoud gebeld. Deze zijn gekomen en we hebben onze wensen kenbaar gemaakt. De uitvoering is in de winter gebeurt en was afhankelijk van het weer. Toch is er hard gewerkt door Peter en zijn team.

Wij kijken met tevredenheid terug naar de resultaten, en het is volledig naar onze wensen. De vissen zijn ook erg blij met hun nieuwe vijver. We zullen Walstra zeker aanbevelen!

 

Familie Vroone - 2023

 

Groot tuinonderhoud

Het werk was snel gedaan, en er werd niks afgeraffeld. De tuin staat er weer goed bij en ik verheug me op een nieuw seizoen.

Al het werk wat was afgesproken, werd gedaan en de tuinmannen hebben zelf ook initiatief getoond door te adviseren.

 Er is enorm veel werk verzet en ik zou Peter daarom zeer aanraden voor al uw tuinonderhoud.

Bedankt mannen!

 

Teddy - 2023

Complete tuinvernieuwing

Wij hebben de werkzaamheden goed ervaren. De tuinmannen denken mee en onze verwachting is echt waargemaakt.

Het eindresultaat zijn we zeer tevreden over. Helaas was er iets niet helemaal goed gegaan, maar zonder discussie kwamen ze dit oplossen.

Ik zou ze 100% aanbevelen!

Juven - 2022