TUINAANLEG MET ONTWERP DOOR TUINARCHITECT

PARTICULIEREN

TUIN AANLEG

U wilt gewoon lekker genieten van de tuin. Dat kan!
Wij zetten de stoeltjes vast klaar.

• Is de tuin niet zoals u hem het liefste zou zien?
• Hebt u er elk jaar weer heel veel werk aan en wilt u dat niet meer?
• Bent u toe aan vernieuwing, maar weet u niet waar te beginnen?

Aan tuinaanleg gaat bij ons altijd een grondige voorbereiding vooraf. Walstra Tuin en Onderhoud laat hiertoe altijd een tuinontwerp door een tuinarchitect maken. Zo bent u gegarandeerd van een rotsvaste basis voor uw tuin. Want behalve een mooie, wilt u natuurlijk ook een goed werkende en praktische tuin. Afhankelijk van uw wensen plannen we de sierbestrating, het houtwerk, de beplanting en het water.

Tegeltjes alsof u zich in Toscane waant of juist een strakke vlonder om lekker op te loungen, het is aan u! Een keer met ons gaan zitten voor een tuinontwerp op maat?

Wij doen graag alles voor de perfecte tuinaanleg!

TUINONDERHOUD

U wilt gewoon lekker genieten van de tuin. Dat kan!
Wij zetten de stoeltjes vast klaar.

• Incidenteel of periodiek komen wij uw tuin onderhouden
• In elk seizoen kennen wij de kneepjes van het vak
• Tuinafval voeren we uiteraard altijd netjes af

Tuinonderhoud maakt uw tuin mooier en mooier!

Uw tuin heeft het hele jaar door goed tuinonderhoud nodig om mooi te blijven. Het vakkundig onderhouden is één van de diensten die Walstra Tuin & Onderhoud u kan leveren. Hiervoor beschikken zij over professionele apparatuur. Het onderhoud bestaat onder andere uit het maaien van het gras, het verwijderen van onkruid en snoeien.

Daarnaast worden er ook seizoensgebonden werkzaamheden uitgevoerd voor de winter en de zomer. Zo zorgt Walstra dat uw tuin altijd in optimale conditie is.

KUNSTGRAS

Kunstgras leggen is een kunstje. Een super strak gazon waar je jarenlang plezier van hebt is waar wij in gespecialiseerd zijn.

Wij voeren het leggen van kunstgras vakkundig voor je uit. Onze aanlegservice ontzorgt je volledig en biedt bovendien voor lange tijd garantie op een perfecte kunstgrasmat. Voor een indicatie van de kosten kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

AANLEG WERKZAAMHEDEN

Welke tuinaanleg werkzaamheden wij verrichten is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Veel voorkomende werken zijn:

• Oude tuin leeghalen
• Grond bewerken
• Bestrating leggen
• Houtwerk monteren
• Vijver of fontein aanleggen
• Gras zaaien of graszoden leggen
• Kunstgras leggen
• Planten, struiken, bomen en bloemen aanleggen

laatste-project-walstra

Onderhoudsvrije tuin aanleg

Deze tuin in Almere is helemaal vernieuwd en omgetoverd tot een onderhoudsvrije tuin waar de bewoners nog heel lang van kunnen genieten!

Lees meer >

HOVENIERSWERKZAAMHEDEN OP EEN RIJTJE;

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Beplanting

Pergola’s

Veranda’s

Vlonders

Schuttingen

Terrassen

Opritten

Tuinpaden

Beschoeiingen

Tuinverlichting

Tuinhuisjes

Vijvers

Kunstgras

ANDEREN GINGEN U VOOR:

Normaal geef ik niet zo snel een referentie en al helemaal geen 10 maar voor Walstra Tuin en Onderhoud maak ik graag een uitzondering. In verhouding tot andere offertes waren Walstra tuin en Onderhoud ver uit de meest aantrekkelijkste en ze hebben ook nog eens super goed werk geleverd. Peter is heel relaxt en erg flexibel. Ik ben een tevreden klant en zou Walstra Tuin en Onderhoud absoluut aanraden.
Ik kan niet wachten om van mijn mooie terrasjes te gaan genieten!
Bedankt Peter!

 

Shirley

 

De uitvoering van het aanleggen van het kunstgras bleek lastiger dan op voorhand gedacht. We hebben kunstgras hergebruikt, maar het was beschikbaar in onhandelbare grote rollen, en niet alles was recht afgesneden... dus daar moest nog een hoop aan gebeuren. Voor Peter en z'n mannen een hele klus, maar het ligt er strak in en wordt inmiddels volop gebruikt. Een mooi project!

 

Albert Smand

De schutting is erg mooi geworden. Nog best een lastige klus, omdat hij tegen een bestaande (scheve) erfafscheiding moest worden geplaatst.

Peter en Erno hebben 'm keurig netjes afgewerkt. De planken in de hoek zijn netjes in verstek gezaagd zodat het esthetisch er goed uit ziet. Kost een hoop tijd, maar dan heb je ook wat. De buitenlampen maken het geheel netjes af.

Kortom, op naar de volgende klus met Peter en Erno.

Tevreden klant