VOEL JE THUIS IN JE TUIN,
GENIET EN LAAT ONS HET WERK DOEN!

BEPLANTING

Wilt u uw borders vernieuwen of bijvoorbeeld een nieuwe beukenhaag? Bij het (opnieuw) aanleggen van je tuin is het opstellen van een beplantingsplan geen overbodige luxe. Met een goed doordacht beplantingsplan verbeter je de uitstraling van je tuin en kun je maximaal genieten van het gezonde buitenleven.

Beplantingsplannen zijn er voor alle soorten tuinen. Zo kan je met de juiste beplanting jouw buitenleven beïnvloeden. Wat dacht je van planten die vlinders aantrekken zodat je kan genieten van deze prachtige beetjes in je tuin. Of beplanting met veel bloemen die bijen fijn vinden en zo in jouw tuin hun werk komen doen. Of een 4 seizoenen beplanting, zodat je het hele jaar door een mooie volle tuin hebt. Jouw wensen werken wij uit tot een perfect beplantingsplan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu een tuinafspraak!

DE LIGGING VAN DE TUIN

Welke planten en struiken je het beste kunt kiezen is sterk afhankelijk van de ligging van je tuin. Krijgt je tuin van ’s morgens tot ’s avonds zon, ligt hij in de schaduw of krijgt hij halfschaduw? Wij houden bij het beplantingsplan rekening met hun bloeitijd en hun meest ideale standplaats. En natuurlijk ook met hoeveel tijd jij kwijt wilt zijn aan het onderhouden van de tuin. Want een mooie bloeiende tuin heeft wel onderhoud nodig.

MOOIE KLEURCOMBINATIES VOOR DE BORDERS

Borders passen thuis in iedere tuin en zijn dan ook erg populair. Bij het opstellen van een beplantingsplan houden we met enkele belangrijke factoren rekening. Een beplantingsplan voor een smalle border ziet er nu eenmaal anders uit dan een voor een grote border. Bij het ontwerp van een border kiezen we voor de juiste kleurencombinaties, de sterkste planten en een zo lang mogelijke bloeiperiode. Zo geniet je maximaal van je border. Bij het maken van het beplantingsplan kun je kiezen voor bloemen en planten van dezelfde kleur of juist een leuke afwisseling. Alles hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en deze bespreken we samen.

EEN RIJKE BODEM

Voor het goed groeien van planten is het bodemleven essentieel. Er dienen genoeg bacteriën en schimmels aanwezig te zijn en daarnaast moet de bodem ook rijk zijn aan voedingsstoffen. Wij besteden daarom veel aandacht aan het verbeteren van de grond. Dat maakt het tuinieren veel makkelijker en de planten zullen het veel beter doen.

EEN GOED AANGELEGDE BORDER ‘LEEFT’

Een mooi aangelegde border leeft door regelmatig planten te verwijderen, er nieuwe in te plaatsen en op het juiste moment te snoeien. In een border kunnen zowel bloembollen als vaste planten, struiken, kruiden, rozen en eenjarige zomerbloemen een thuis vinden. Alles geheel naar uw eigen wensen

Heb je niet veel tijd om in je tuin te werken? Dan kiezen we voor vaste planten met een stevige groei. Gaat je voorkeur uit naar een border met een natuurlijke uitstraling? Ook daar hebben wij goede ideeën voor!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

• Samen een beplantingsplan opstellen
• Grond verbeteren
• De plantjes en/of bomen planten
• Verstevingspalen bevestigingen
• Planten onderhouden

52243f16-5854-4859-b3df-551f4f56f3ee

Wij verzorgen graag een prachtige tuin vol planten voor u. Benieuwd wat mensen van ons vinden?

Lees meer >

MAAK EEN AFSPRAAK

Enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

HOVENIERSWERKZAAMHEDEN OP EEN RIJTJE;

Stoomreinigen

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Beplanting

Pergola’s

Veranda’s

Vlonders

Schuttingen

Terrassen

Opritten

Tuinpaden

Beschoeiingen

Tuinverlichting

Tuinhuisjes

Vijvers

Kunstgras

ANDEREN GINGEN U VOOR:

Onderhouds vriendelijke tuin

Wou wouden de tuin totaal op de schop voor een onderhouds vriendelijke oplossing we hebben hiervoor Walstra tuin en onderhoud gebeld. Deze zijn gekomen en we hebben onze wensen kenbaar gemaakt. De uitvoering is in de winter gebeurt en was afhankelijk van het weer. Toch is er hard gewerkt door Peter en zijn team.

Wij kijken met tevredenheid terug naar de resultaten, en het is volledig naar onze wensen. De vissen zijn ook erg blij met hun nieuwe vijver. We zullen Walstra zeker aanbevelen!

 

Familie Vroone - 2023

 

Groot tuinonderhoud

Het werk was snel gedaan, en er werd niks afgeraffeld. De tuin staat er weer goed bij en ik verheug me op een nieuw seizoen.

Al het werk wat was afgesproken, werd gedaan en de tuinmannen hebben zelf ook initiatief getoond door te adviseren.

 Er is enorm veel werk verzet en ik zou Peter daarom zeer aanraden voor al uw tuinonderhoud.

Bedankt mannen!

 

Teddy - 2023

Complete tuinvernieuwing

Wij hebben de werkzaamheden goed ervaren. De tuinmannen denken mee en onze verwachting is echt waargemaakt.

Het eindresultaat zijn we zeer tevreden over. Helaas was er iets niet helemaal goed gegaan, maar zonder discussie kwamen ze dit oplossen.

Ik zou ze 100% aanbevelen!

Juven - 2022