BEDRIJFSTUIN aanleg & onderhoud

Geheel naar WENS

DIENSTEN AAN BEDRIJVEN

TUINAANLEG BEDRIJFSTUIN VOOR EEN MOOIE UITSTRALING!

Bezit u een tuin rondom uw bedrijf?

Dan is een representatieve uitstraling onmisbaar. Walstra Tuin en Onderhoud biedt tuinaanleg en tuinonderhoud aan speciaal voor bedrijven en instellingen die hier waarde aan hechten. Want een bedrijfstuin verschilt van een particuliere tuin.

Het persoonlijke element speelt hier minder een rol. Natuurlijk mag je het type bedrijf en de bedrijfscultuur terugzien in een bedrijfstuin, maar tegelijkertijd moet vanuit de klant worden gedacht. En dat kan gaan van een strakke bedrijfstuin, tot een meer klassieke.

Een mooie groene verpakking voor uw bedrijf en prettig toeven voor de werknemers, dát weten wij perfect te vertalen in uw bedrijfstuin!

Maak nu een afspraak voor het bespreken van uw wensen.

TUINONDERHOUD

Elk bedrijf is anders en daarmee elke bedrijfstuin. Wil de één een statige beeldentuin, de ander kiest weer voor een speelse survival look. Het maakt niet uit, wij vertalen elke bedrijfsidentiteit naar een unieke bedrijfstuin. Elk mooi stuk groen draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en vormt daarmee een absoluut visitekaartje.

Wij maken graag uw bedrijfstuin weer onkruid vrij en strak gesnoeid. Met een scherp onderhoudscontract komen wij in de juiste periode de juiste onderhoudswerkzaamheden verrichten.

Interesse in bedrijfstuinonderhoud? Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Nieuw

Straatwerk reinigen

Is het straatwerk van uw bedrijf in de loop van de jaren vies en groen geworden en zit het vol met onkruid? Wij kunnen alles er weer als nieuw uit laten zien met behulp van onze geavanceerde stoomreiniger. Doordat de temperatuur van het water kokend heet is, verdwijnt elk vuiltje als sneeuw voor de zon.

Lees meer >

GENIET ZONDER ZORGEN

Samen met u maken we een onderhoudsplan waarin we alle werkzaamheden opnemen en nauwkeurig uitvoeren. 

bedrijfstuinen-walstra
blok-2-walstra-home

MAAK EEN AFSPRAAK

Enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

HOVENIERSWERKZAAMHEDEN OP EEN RIJTJE;

Stoomreinigen

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Beplanting

Pergola’s

Veranda’s

Vlonders

Schuttingen

Terrassen

Opritten

Tuinpaden

Beschoeiingen

Tuinverlichting

Tuinhuisjes

Vijvers

Kunstgras

ANDEREN GINGEN U VOOR:

Onderhouds vriendelijke tuin

Wou wouden de tuin totaal op de schop voor een onderhouds vriendelijke oplossing we hebben hiervoor Walstra tuin en onderhoud gebeld. Deze zijn gekomen en we hebben onze wensen kenbaar gemaakt. De uitvoering is in de winter gebeurt en was afhankelijk van het weer. Toch is er hard gewerkt door Peter en zijn team.

Wij kijken met tevredenheid terug naar de resultaten, en het is volledig naar onze wensen. De vissen zijn ook erg blij met hun nieuwe vijver. We zullen Walstra zeker aanbevelen!

 

Familie Vroone - 2023

 

Groot tuinonderhoud

Het werk was snel gedaan, en er werd niks afgeraffeld. De tuin staat er weer goed bij en ik verheug me op een nieuw seizoen.

Al het werk wat was afgesproken, werd gedaan en de tuinmannen hebben zelf ook initiatief getoond door te adviseren.

 Er is enorm veel werk verzet en ik zou Peter daarom zeer aanraden voor al uw tuinonderhoud.

Bedankt mannen!

 

Teddy - 2023

Complete tuinvernieuwing

Wij hebben de werkzaamheden goed ervaren. De tuinmannen denken mee en onze verwachting is echt waargemaakt.

Het eindresultaat zijn we zeer tevreden over. Helaas was er iets niet helemaal goed gegaan, maar zonder discussie kwamen ze dit oplossen.

Ik zou ze 100% aanbevelen!

Juven - 2022