TUINAANLEG MET ONTWERP DOOR TUINARCHITECT

BEDRIJVEN

TUINAANLEG BEDRIJFSTUIN VOOR EEN MOOIE VERPAKKING!

Bezit u een tuin rondom uw bedrijf?

Dan is een representatieve uitstraling onmisbaar. Walstra Tuin en Onderhoud biedt tuinaanleg en tuinonderhoud aan speciaal voor bedrijven en instellingen die hier waarde aan hechten. Want een bedrijfstuin verschilt van een particuliere tuin.

Het persoonlijke element speelt hier minder een rol. Natuurlijk mag je het type bedrijf en de bedrijfscultuur terugzien in een bedrijfstuin, maar tegelijkertijd moet vanuit de klant worden gedacht. En dat kan gaan van een strakke bedrijfstuin, tot een meer klassieke.

Een mooie groene verpakking voor uw bedrijf en prettig toeven voor de werknemers, dát weten wij perfect te vertalen uw bedrijfstuin.

TUINONDERHOUD

Elk bedrijf is anders en daarmee elke bedrijfstuin. Wil de één een statige beeldentuin, de ander kiest weer voor een speelse survival look. Het maakt niet uit, wij vertalen elke bedrijfsidentiteit naar een unieke bedrijfstuin. Elk mooi stuk groen draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en vormt daarmee een absoluut visitekaartje.

Volgend op de aanleg van uw bedrijfstuin houden wij ook graag uw tuin bij. Met een scherp onderhoudscontract komen wij in de juiste periode de juiste tuinwerken verrichten.

KUNSTGRAS

Kunstgras leggen is een kunstje. Een super strak gazon waar je jarenlang plezier van hebt is waar wij in gespecialiseerd zijn.

Wij voeren het leggen van kunstgras vakkundig voor je uit. Onze aanlegservice ontzorgt je volledig en biedt bovendien voor lange tijd garantie op een perfecte kunstgrasmat. Voor een indicatie van de kosten kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

MOOI GROEN IS NIET...

Samen met u maken we een onderhoudsplan waarin we alle werkzaamheden en tijden opnemen. 

bedrijfstuinen-walstra
blok-2-walstra-home
specialist aanleg kunstgras

HOVENIERSWERKZAAMHEDEN OP EEN RIJTJE;

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Beplanting

Pergola’s

Veranda’s

Vlonders

Schuttingen

Terrassen

Opritten

Tuinpaden

Beschoeiingen

Tuinverlichting

Tuinhuisjes

Vijvers

Kunstgras

ANDEREN GINGEN U VOOR:

Normaal geef ik niet zo snel een referentie en al helemaal geen 10 maar voor Walstra Tuin en Onderhoud maak ik graag een uitzondering. In verhouding tot andere offertes waren Walstra tuin en Onderhoud ver uit de meest aantrekkelijkste en ze hebben ook nog eens super goed werk geleverd. Peter is heel relaxt en erg flexibel. Ik ben een tevreden klant en zou Walstra Tuin en Onderhoud absoluut aanraden.
Ik kan niet wachten om van mijn mooie terrasjes te gaan genieten!
Bedankt Peter!

 

Shirley

 

De uitvoering van het aanleggen van het kunstgras bleek lastiger dan op voorhand gedacht. We hebben kunstgras hergebruikt, maar het was beschikbaar in onhandelbare grote rollen, en niet alles was recht afgesneden... dus daar moest nog een hoop aan gebeuren. Voor Peter en z'n mannen een hele klus, maar het ligt er strak in en wordt inmiddels volop gebruikt. Een mooi project!

 

Albert Smand

De schutting is erg mooi geworden. Nog best een lastige klus, omdat hij tegen een bestaande (scheve) erfafscheiding moest worden geplaatst.

Peter en Erno hebben 'm keurig netjes afgewerkt. De planken in de hoek zijn netjes in verstek gezaagd zodat het esthetisch er goed uit ziet. Kost een hoop tijd, maar dan heb je ook wat. De buitenlampen maken het geheel netjes af.

Kortom, op naar de volgende klus met Peter en Erno.

Tevreden klant